Företagsflytt

Vill du arbeta med företagsflytt? Just nu söker vi ett par personer som kan rycka in extra vid toppar och hjälpa till med våra företagsflyttar. Det är ofta ganska mycket att göra när ett företag ska flytta så beroende på företagets storlek och vad dom vill ha hjälp med så kan vi snabbt behöva ta in 3-4 stycken timanställda personer. Att arbeta med företagsflytt kräver en extra ansträngning av den som leder flytten och samordnar allting som ska flyttas. Många gånger krävs det att man flyttar delar av företaget i omgångar så att vissa ur personalen kan börja att arbeta omgående samma dag som flytten sker.

Större företagsflyttar

När det gäller större projekt som att flytta ett helt företag med lager och kontor så kan det ta flera veckor innan allt är samordnat och en flytt kan ske. En del företag beställer hjälp med flytten ända från början till själva flytten äger rum. Det kan vara en planering om vad eller vilka avdelningar som ska flyttas först så att inte verksamheten stannar av, beroende på vad det är för bransch och företag. Det är viktigt att inte avbrotten blir för stora så att företagen inte tappar fart i produktionen. De som har möjlighet att arbeta hemifrån kommer att få göra det under en tid när allt organiseras. Ju färre av personalen som är på plats desto bättre.

Kul med företagsflytt

Om du tycker att du passar att arbeta med företagsflytt så kan vi nog lova dig att du får en bra upplevelse av själva jobbet. Det kan stundtals vara ganska slitsamt att bära kartonger och annat men sammanhållningen på företaget är riktigt bra och alla tar sig tid att ha lite kul samtidigt. Stämningen brukar vara på topp och ibland efter ett riktigt stort jobb så tar vi självklart några flyttöl efteråt som aw. Sök gärna omgående så får du komma på intervju.