Googlade på en bra resebyrå och tryckte på jag har tur

Sitter här på jobbet och känner att om jag inte kommer bort några dagar så kommer jag flippa ut. Ute är det grått och kallt, snön som när man var liten var det bästa med denna årstiden har blivit en vägkloss som bara är i vägen. Det var därför jag googlade fram en bra resebyrå och tryckte på knappen ”Jag har tur”. För er som inte vet, om man skriver in ett ord eller mening i sökfältet, och sedan trycker på knappen jag har tur, tar Google en automatiskt till den sida som står listad högst upp.

Att Google gjorde detta visste jag inte först, det var inte fören min kompis som jobbar med sökmotoroptimering och digital marknadsföring berättade om denna finurliga funktion.

Iallafall, anledningen till varför jag hade sökt på specifikt bra resebyrå var för att jag kom ihåg att jag som liten spenderade några sommardagar i en stuga utomlands, minnena från den veckan är få men alla positiva. Jag vill helt enkelt skapa nya lyckliga minnen. När jag tryckte på knappen kom jag till en sida vid namn Akitravel.se, där fanns information om olika resemål som man kunde göra. Det fanns vandringsresor i Alperna, affärsresor i New York och Gruppresor i Rom, med mer. Jag var mest intresserad av besöka Rom, på så sätt är jag i en storstad med mycket sevärdheter och per automatik nära till Sverige (nära till flygplatsen). Hotellen som fanns till uthyrning såg fräscha och stora ut, ska när jag kommer hem ringa runt lite bland mina vänner och höra ifall de vill följa med en vecka nu till våren. Nu måste jag tillbaka till arbetet.